home Home – Improvement Opnå et luksuriøst look i hjemmet med rensdyrskind

Opnå et luksuriøst look i hjemmet med rensdyrskind

Præcis som skandinavisk madlavning har overtaget den kulinariske verden, dominerer den skandinaviske brug af rensdyrskind nu designverdenen. Brugen af rensdyr i luksuriøs vikingeinspireret skandinavisk interiørdesign er en af de mest populære trends i dag. Looket er luksuriøst Scandi chic, der er moderne og eklektisk. Tag et hurtigt kig hos TrendCarpet for at købe disse skind til netop dit hjem.

Som en del af den bæredygtige levemåde er rensdyrskind længe blevet brugt for at skabe smukke interiørdesigns. De indfødte folk fra Skandinavien, kaldet samer, har brugt rensdyrskind i flere hundrede år. Rensdyrene lever frit i Lapland, Sverige, Norge og Finland, Nordlysets land.

Hvordan kan du opnå et luksuriøst look i din bolig med rensdyrskind? Der er tre simple måder at tilføje et blødt og smidigt rensdyrskind til dit naturlige design for varme og skønhed.

Rensdyrskind på møbler

Hvis du ønsker at opnå et meget moderne, rustikt look, kan du beholde rensdyrskindet i dets originale form og placere det på en neutralt farvet sofa eller på en naturlig træstol. Det er ideelt at bruge et skind, der er mindre i størrelsen end møblet for at opnå det mest dramatiske look. Selvom skandinaver generelt bruger rensdyrskind på naturtræ, kan et stort skind over en flet- eller plastikstol også skabe et usædvanligt og dramatisk sammensætning, der tilføjer tekstur til indretningen.

Rensdyrskind som gulvtæppe

Adskillige smukke rensdyrskind kan sys sammen for at skabe et vidunderligt tæppe. Hvert enkelt rensdyrskind er unikt, og hvis de sættes sammen med omtanke, kan det væsentligt forbedre møblet sammen med det.

På trods af det beskyttende silicium er de vandtætte. De bør dog placeres i områder af rum med lav trafik for at bevare skønheden. Et godt eksempel på dette er i soveværelset. At gå på det bløde skind med bare fødder en skøn fornøjelse, da det tilføjer varme til træ- eller stengulvene.

Skandinaviske designere nyder at lægge rensdyrskind på gulvet foran en brændeovn. Når brændeovnen er tændt, bør det smukke skind flyttes for at beskytte det fra den høje varme eller flyvende aske.

En anden måde at udnytte dit rensdyrskind på en kreativ måde er at placere tæppet foran møbler såsom en hjørnestol eller en sofa. Dette bringer opmærksomhed til møblet, og tilføjer derudover et organisk element til rummet.

Selvom rensdyrskind er hårdføre, og kan støvsuges skånsomt, anbefales det at ryste skindet og bruge en blød børste for at fjerne enhver form for snavs. De er generelt sprøjtet med silicium, og kan modstå skånsom brug i dit hjem. Skandinaver efterlader deres sko foran huset, hvorved de beskytter deres smukke gulve og rensdyrskind. Måske er dette tiden til at gøre det samme?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *